mandag 26. januar 2009

Tid til en kompis....

I helga var jeg på guttetur i Hemsedal! Man kan si mye og mangt om guttetur! Noen stikkord er; håndbak, raping, taco til frokost, puddersnø, årets mainn (torleif), sykt god middag hjemme hos Håvard Therkels sine svgers, navlelo, dart, airhokey osv.osv.

Men i stedet for å legge ut om disse tingene, vil jeg sette litt fokus på det som kanskje er viktigst med hele gutteturen; Kammeratskapet!
For det skal være sagt at disse turene er ihvertfall et av mine desidert største høydepunkt i løpet av et gjennomsnittelig år! Her får man muligheten til å henge sammen med en gjeng av de grommeste guttene Norge har å by på. Å jeg ser på det som en utrolig viktig investering i fremtiden, det å ha gode venner! På disse turene får man alt; Den gode praten, den utltimate køddingen og den fine studen til å mimre over felles intrykk! Når man har vært på en slik tur, kan man ikke annet enn å være tilfreds med livet!

Derfor vil jeg anbefale alle å sette av tid til vennene sine. Om man ikke drar på tur, kan man ihverttfall ta en kaffe sammen, eller bare møtes til en film. Men det er viktig å sette av litt tid til å se dem som er rundt deg! Så herved gir jeg deg utfordringen til å ta deg tid til en kompis....eller venninne.... Peace
(illustrasjonsfoto på gromjeng)

2 kommentarer:

ragne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ragne sa...

gleder meg til mars!

og tommelen opp for helt riktig fokus:)